31-08-07

rally volgende week


Volgend weekend (8 en 9 september) gaat er een van de grootste belgische rally's door. De omloop van vlaanderen wordt georganiseerd door de Automobielclub midden-vlaanderen. Ik zal ook aanwezig zijn met medical team RED (Rescue and extraction for drivers). Wij zullen de MUG dienst verzekeren op het parcours indien het fout loopt. Altijd leuk uiteraard maar in sommige gevallen loopt het ook eens serieus fout bij dergelijke snelheidswedstrijden. Een kleine fotoimpressie:

Hopmans%20&%20Gijsbrechts
Hoop%20modder

Hier loopt alles nog goed. Enkele bochten genomen zoals het hoort: met een prachtige drift!

Goed%20kapot
Overzicht%20van%20het%20ongeval

Dit is uiteraard al veel minder. Deze 2 zijn nog redelijk goed afgelopen. De piloten hadden veel pijn, maar dan wel in hun portemonee ipv lichamelijk.

Contact%20met%20de%20co%20-%20piloot%20tijdens%20de%20bevrijding

Hier zie je mij in actie op de omloop verleden jaar. Een serieuze crash van team Lootens-Minne waarbij de copiloot serieus bekneld zat in het wrak van de wagen.

Na%20de%20bevrijding

Dit is het eindresultaat van deze crash: Dak eraf geknipt, rolkooi weggeknipt en dan konden we de piloot pas bevrijden. Dit alles heeft een goeie 3 kwartier in beslag genomen.

Alles%20OK!

Maar we houden er op elk moment de spirit in!

Bo%20ziet%20de%20rally%20ook%20al%20zitten

En de toekomstige rallypiloten staan ook al klaar. Deze sport is dus niet ten dode opgeschreven zoals verschillende doemdenkers beweren.

23:47 Gepost door Fred in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bon, ik heb er nu weer lang genoeg op mogen wachten...ik zijn hier seffens de piste in! Ik steek de plas over, America, here I come!

Gepost door: Carl | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.